VD-presentation från Aktiedagen i Falköping

En video från Aktiedagen i Falköping den 18 oktober har nu publicerats.

Aktiedagen som anordnades av Aktiespararna var mycket välbesökt

I videon som nu publicerats presenterar Micropos VD, Tomas Gustafsson Bolagets produkt RayPilot® för ökad precision vid strålbehandling av cancer och berättar om den pågående nyemissionen.

Välkommen att deltaga i Micropos nyemission på drygt 23 MSEK som pågår till och med den 1 november. Emissionen är teckningsförbunden och garanterad till 84%.

Ladda ner memorandum och teckningssedel:

micropos-memo

Ladda ner Emissionsmemorandum

Ladda ner Teckningssedel

För ytterligare information kontakta:

Tomas Gustafsson, VD på Micropos Medical AB (publ), 031-760 80 05

Om Micropos Medical AB (publ):

Micropos Medical AB (publ) (www.micropos.se) utvecklar och säljer framtidens produkter för precisionsbehandling av cancer. Bolagets första produkt RayPilot® är inledningsvis avsedd för att säkerställa en förbättrad strålbehandling av prostatacancer. Med en högre precision kan man på ett säkert sätt fokusera strålningen på prostata och öka stråldosen vilket därmed kan ge en ökad möjlighet till en botande behandling samtidigt som vanligt förekommande biverkningar kan minska och behandlingstiden kortas. RayPilot® kan liknas vid ett GPS-system och består av tre delar; sändare, mottagarsystem och mjukvara. RayPilot® har en unik lösning för gating som är godkänd och kompatibel med  Varians Clinac® iX linear accelerators och Trilogy® system. I en unik kommande generation av RayPilot® sändare kombineras positionering, in-situ dosimetri och automatisk patientidentifikation. RayPilot® systemet är CE-certifierat och därmed godkänt för Europeisk användning. Bolaget är listat på AktieTorget under aktiesymbolen MPOS.

Välkommen att följa Bolaget på www.facebook.com/microposmedical.

http://aktiespararna.fnf.nu/player/593/3132-micropos-medical-vd-tomas-gustafsson

Search the website

×